wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Almere City FC, seizoen 2021-2022

Beste ADO Den Haag-supporters, We maken ons vanavond op voor alweer het laatste competitieduel in eigen huis dit seizoen. Almere City FC is om 20.00 uur de tegenstander voor de ploeg van trainer Giovanni Franken. Bij ADO Den Haag wordt er al voorzichtig vooruitgekeken naar de play-offs, maar daarvoor wil het de competitie goed afsluiten. Voor de Almeerders staat er veel op het spel, want het maakt grote kans op een plek in de play-offs bij een overwinning. Het belooft hoe dan ook een spannende wedstrijd te worden. Het uitduel wisten de Hagenaars met 1-3 te winnen in het Yanmar Stadion. Voor ADO Den Haag waren Steijn, Verheydt en Besuijen trefzeker. De goal van Besuijen, nu speler van Aberdeen, was een fantastische: vanaf eigen helft schoot de aanvaller in blessuretijd prachtig binnen. Het was in een fase van het seizoen waarin Almere City weinig succesvol was en een paar weken later werd trainer Gertjan Verbeek ontslagen. Alex Pastoor werd als vervanger aangesteld en de afgelopen periode is het gaan lopen bij Almeerse FC. In dit wedstrijdmagazine zijn weer wat leuke verhalen en laatste nieuwtjes te lezen. Zo is er een reportage over hoe de droomwens van Naoufal tot vervulling kwam, lees je alles over onze tegenstander en brengen we verslag van het feestje van de ADO Kids in de rust van ADO Den Haag – Jong FC Utrecht. Vanavond hopen we natuurlijk weer op een feestje in het Cars Jeans Stadion. Laten we hopen op een mooie wedstrijd en straks een mooi resultaat in de play-offs. Zien we je dan weer in het stadion? VOORBESCHOUWING ADO DEN HAAG 5.