wedstrijdmagazine ADO Den Haag - PEC Zwolle, seizoen 2022-2023

5 VOORBESCHOUWING Beste ADO Den Haag-supporters, De weg omhoog lijkt ingezet. Inmiddels is ADO Den Haag nu al twee maanden ongeslagen en doet de Haagse club serieus mee in de strijd om de derde periodetitel. Virtueel gezien zou het felbegeerde play-off ticket met de huidige stand naar ADO Den Haag gaan. Echter zijn er nog vier wedstrijden te gaan en komen er nog lastige wedstrijden aan, te beginnen met de kraker tegen PEC Zwolle vanavond. Eerdere ontmoeting Aan de uitwedstrijd hebben de Hagenaars goede herinneringen. PEC Zwolle, de koploper, kwam in eerste instantie op voorsprong, maar op slag van rust kwam ADO langszij door een treffer van Thomas Verheydt. In de tweede helft kwamen de bezoekers door een eigen doelpunt op voorsprong. Met veel strijd en een beetje geluk hield de 1-2 stand en gingen de punten mee terug naar Den Haag. De tegenstander: PEC Zwolle PEC Zwolle was en is nog steeds de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Met een periodetitel op zak en een voorsprong van zeven punten op nummer twee Heracles Almelo staan de zaken er goed voor. Van de afgelopen vijf competitiewedstrijden ging de zege vier keer naar de Zwollenaren en eenmaal deelden ze de punten. In de huidige periodestand neemt de ploeg van trainer Dick Schreuder, niet geheel verrassend, de leiding. Vanavond kan daar verandering in komen als ADO Den Haag wint. Dat zal geen gemakkelijke opgave worden. Daarom kunnen we de steun van iedereen goed gebruiken. Hopelijk kunnen we ook vandaag weer rekenen op jullie fantastische steun! Come On The Hague!