wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Roda JC Kerkrade, seizoen 2023-2024

14 Na de rust kwam een ongewijzigd ADO Den Haag uit de kleedkamer. Vastberaden om opzoek te gaan naar de openingstreffer zocht de ploeg van Kalezic meerdere malen de aanval op, maar tot een echt spektakel leidde dit niet. Na een kwartier spelen kwam daar verandering in en kreeg Veerman plotseling de bal in zijn voeten geschoten, helaas kon hij hier niet te profiteren. Naarmate de wedstrijd vorderde wist met name Sellouki meerdere malen voor het vijandelijke doel te verschijnen, maar zonder de trekker over te kunnen halen. Op het moment dat het meegereisde publiek het “Haags Kwartiertje” inluidde maakte Joel Ideho, afkomstig van Arsenal, zijn debuut. Net als in de eerste helft, kreeg ADO Den Haag ook in de slotfase van de tweede helft de kans op de 0-1. Asante kon van dichtbij uithalen, maar doelman Bakker wist met een knappe redding de Haagse treffer te voorkomen. De bezoekers zetten alles op alles om de punten mee naar Den Haag te nemen, maar het mocht helaas niet baten. Uiteindelijk had ADO Den Haag in de laatste minuut ook nog de deksel op de neus kunnen krijgen. Een prachtige redding van Wentges voorkwam een onterechte tegengoal.