wedstrijdmagazine ADO Den Haag - FC Den Bosch, seizoen 2022-2023

15 de avond te maken. Wentges, die al meerdere keren goede reddingen had, stak hier een stokje voor door de goede hoek te kiezen. Aanvallend kon ADO Den Haag ook in de tweede helft niet veel brengen en had het geluk dat Heracles wat gas terugnam. Achterin kwam de Haagse ploeg lang niet zo vaak in de problemen als voor rust. Goed was het over het algemeen allerminst en waren er te veel slordigheden om het de tegenstander lastig te maken. Wehrmann probeerde het tien minuten voor tijd met een poging in het vijandelijke strafschopgebied. Doelman Brouwer stond echter op de goede plek. In de slotfase gebeurde er niet veel meer, Heracles vond deze uitslag wel prima en ADO Den Haag wist ook dat er niet veel meer te halen viel. Een valse start dus voor de Hagenaars, een wedstrijd om snel te vergeten. Karakteristieken Heracles Almelo – ADO Den Haag (4-0) Scoreverloop: 4. Vejinovic 1-0, 22. Armenteros 2-0, 34. Armenteros 3-0, 44. Laursen 4-0 Scheidsrechter: Manschot Opstelling Heracles Almelo: Brouwer, Bakboord, Sonnenberg, Hoogma, Roosken; Schoofs (67. Bruns), Vejinovic (59. Kiomourtzoglou), Ouahim; Laursen, Armenteros, Hansson Opstelling ADO Den Haag: Wentges; Hall, Werker, Carlson, Kemper; Wehrmann, Klas (71. Breinburg), De Waal, Severina (46. Catic), Verheydt, Zwarts