wedstrijdmagazine ADO Den Haag - FC Den Bosch, seizoen 2022-2023

14 ploeg zich voor het eerst gelden. In eerste instantie ging een vrije trap er net niet in nadat Werker de bal in gevaarlijke positie bracht, maar er niemand tegenaan kon lopen. Een minuutje later gaf Klas een heerlijke voorzet op Severina, die de bal op zijn borst aannam en daarna helaas zijn voet niet goed achter de bal kreeg. Het was voor de supporters in het uitvak het enige momentje van opwinding voor rust. De Almelose fans hadden het beter naar hun zin, zeker toen Laursen op slag van rust ook nog de 4-0 op het scorebord zette en Erve Asito ontplofte van vreugde wederom. ADO Den Haag wist dat het in de tweede helft veel meer moest laten zien om er niet een nog vervelender avond van te maken. Na de pauze bleef Severina achter in de kleedkamer en voor hem in de plaats viel Catic in voor wat frisse benen voorin. Het eerste kwartier hielden de Hagenaars zich iets beter staande dan voor rust. In minuut 62 kreeg de thuisploeg een penalty van scheidsrechter Manschot. Carlson maakte een overtreding op Ouahim en de arbiter wees resoluut naar de stip. De ADO-beul van de eerste helft, Samuel Armenteros, ging achter de bal staan om zijn derde van